Aplikimet për konkursin Çmimi “Pjetër Gaci” janë mbyllur.

Të gjithë informacioni për datat e dhe oraret e konkurimit

do ju dërgohet me email.

Për çdo informacion na shkruani në:

pjetergacicompetition@gmail.com